SEO Tekster

SEO artikler

Køb SEO tekster

Få menneskeskrevet søgemaskineoptimeret (SEO) tekster til din hjemmeside.

Mangler du tekst til din hjemmeside, som skal kunne rangere i Google, så er du kommet til det rette sted.

Vi skriver SEO tekster til landingssider, produkttekster, kategoritekster og blog indlæg, for samme pris.

Nemlig til kun 0.35 kr. pr. ord.

FAQ

Ja, det er der.

Indsætning af relevante billeder, interne links eller andre krav, kan tilkøbes.

Kontakt os med dine ønsker her: info@somecaptions.dk

Eftersom vi også tilbyder tekstuelt indhold, som delvist- eller helt er genereret af kunstig intelligens, så mener vi, at det er nødvendigt for os at skelne.

På den måde, ved du altid hvad du får.

Ønsker du et billigere alternativ og eller en mere skalerbar løsning, så anbefaler vi at du overvejer vores AI (delvist- eller helt AI generet) tekster. Læs mere her: https://seo.somecaptions.dk/ai-tekst/ 

Der er tekstuelt stor forskel på disse to typer af tekster.

Linkbuilding (LB) tekster er skrevet i et meget simpelt sprog, samt at der ikke følger grundig research eller korrektur med. Dertil at de ofte ikke er skrevet at professionelle tekstforfattere. Derfor er de velegnet til linkbuilding, da dennes formål er at videregive “linkjuice”, frem for at tilfredsstille læseren.

Vores SEO tekster er tværtimod skrevet af professionelle og virkelige dygtige tekstforfattere, som forstår at skrive tekster, der vækker følelser. Dertil bliver der lagt langt mere energi i research, korrektur og SEO. Derfor er SEO teksterne velegnet til landingssider, produkttekster, kategoritekster og blog indlæg, som har hensigten at give værdi for læseren, samtidig med at være en lækkerbisken for Google.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående bestilling af tekster, priser eller er du interesseret i at indgå i et samarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.