Vi har det stykke tid fået mange henvendelser og kommentarer til vores prissætning, og hvordan det kan lade sig gøre, at vi kan tilbyde vores linkbuilding tekster til så billige penge. Vi laver nemlig mindst lige så gode, unikke og relevante tekster som vores konkurrenter, men til lavere priser. Og hvordan kan vi det?

I dette indlæg vil vi forsøge at svare på hvordan det kan lade sig gøre og hvordan vi har gjort siden vi startede. Selvfølgelig vil der være ting vi ikke kan gå i eksplicitte detaljer med, af hensyn overfor vores direkte konkurrenter, og det håber vi I forstår. Vi vil dog gerne fortælle om hvordan vi generelt gør, da det måske for nogle, kan være svært at forstå.

Vi ønsker os et image, hvor vores kunder ved hvem vi er, og hvad vi står for. Det betyder meget for os at have gode og trofaste kunder, som vender tilbage. Og de kunder forventer selvfølgelig velskrevne og unikke tekster, som vi i vores team altid bestræber os på at leverer.

Vi ønsker at være transparente over for vores kunder (og fremtidige kunder) og derfor vil vi i dette indlæg fortælle, hvordan vi kan lave markeds billigste linkbuilding tekster.

Rejsen

Inden vi går i gang med at fortælle, hvordan vi kan tilbyde linktekster til den lave pris, som vi kan, så mener vi helt klart, at lidt baggrundsviden er essentielt for at forstå, hvorfor vi har gjort som vi har gjort.

Launch i maj 2022

Ser du, SEO af SoMe Captions startede officielt den 1. maj 2022, med at tilbyde vores services til glade danske linkbuilders. Vi tyvstartede dog allerede ugen inden, da der var nogle kunder, som bare ikke kunne vente med at komme i gang.

Starten gik over alt forventning. Allerede den første uge af maj, havde vi skrevet over 180.000 ord.

da SEO af SoMe Captions ramte 180 tusinde ord efter 7 dage

Og over 645.000 ord efter den første måned.

da SEO af SoMe Captions ramte 645 tusinde ord efter 31 dage
(Billede af en glad Caroline, én af stifterne bag SEO af SoMe Captions)

Det havde vi på ingen måde regnet med og vi var ”over the moon”, som man siger.

Dertil skal det siges at 85% af de kunder, som vi lavede tekster til i maj, er vendt tilbage mange gange og er i dag stadig kunder. Det betyder altså, at vi har mange tilfredse og tilbagevende kunder. Det betyder rigtig meget for os, og vi ser det som et kvalitetsstempel.

Pssst… Vi har også fået gode anmeldelser på trustpilot:

Trustpilot anmeldelser af SEO af SoMe Captions

Det er 3 gode anmeldelser og vi drømmer selvfølgelig om flere (det er ikke altid nemt at få travle virksomhedsejere, eller ledere til at skrive en anmeldelse). Nå, det var en lille ”derail”, for at vise at vi driver en velfungerende forretning.

Men tilbage på sporet…

Selvom vi startede i maj 2022, så har SEO af SoMe Captions været undervejs en del længere tid. Faktisk siden oktober 2021.

Lad os gå tilbage til oktober 2021

Nu kommer den første forklaring, til, hvordan vi kan tilbyde linkbuilding tekster til kun 60 kr.

SEO af SoMe Captions, har som førnævnt, være undervejs siden oktober 2021. SEO af SoMe Captions er finansieret af backlink relevansanalyseværktøjet Tabtimize, som også er delvist ejet af stifterne, Julian og Caroline.

Hvis der er nogle af jer, som aldrig har hørt om Tabtimize, så er det måske ikke så underligt. Fordi Tabtimize er som sagt et værktøj, man kan bruge til at finde relevante linkbuilding muligheder, baseret på hjemmesidens kontekstuelle relevans til ens egen side. Men det er primært tilbudt til engelsksprogede lande, da de har en helt anden tilgang til linkbuilding, end vi eksempelvis har herhjemme (eller de fleste andre steder i Europa for den sags skyld).

Det betyder altså at, selvom Tabtimize faktisk er en dansk virksomhed, så tilbyder den kun sine services til engelske sites. Så fra Tabtimizes side, har man ikke kunne servicere danske kunder.

Dette har været noget vi i længere tid, har været kede af, hvorfor vi fandt på at etablere en tekstforfatningsløsning, der kunne hægtes til Tabtimizes social media/content creation undergren, SoMe Captions.  På samme tid kunne vi bruge vores unikke viden om relevans af backlinks og dens indvirkning på linkbuilding til at hjælpe danske virksomheder.

Derfra har der været en stor udviklingsperiode, fra oktober 2021 til maj 2022, som vi kommer nærmere ind på om lidt.

De tre store hemmelige sovse

Nu er vi kommet til det, som de fleste af jer nok har ventet på, nemlig hvordan det har lykkes os at tilbyde linktekster til 60 kr. for 400+ ord.

Vi kommer til at dele det op i tre sektioner, som afspejler hver af vores ”secret sauces”. Fordi ja, du har gættet rigtigt, der ligger ikke kun én faktor til grund for vores forretning, men i hvert fald tre store faktorer (og nogle mindre), som vi har benyttet os af, innoveret os til, og opfundet.

Vi vil overordnet forklare hver sovs, men ikke altid gå i eksplicitte detaljer, da vi stadig ser nogle af dem, som værende forretningskritiske. Dog er vi sikker på, at I forstår idéerne og får et billede, af vores tilgang.

De tre sovse er:

  1. Margin
  2. Human Capital
  3. Værktøjer

Lad os komme i gang.

Margin

Det første punkt i vores opskrift til den hemmelige sovs, er margin. Margin forstået på den måde, at vi har skåret i vores margin for at kunne tilbyde en lavere pris, samtidig med at vi har skruet ned for vores omkostninger. Ja, du læste rigtigt, vi vælger at tjene mindre, så du kan få billigere tekster.

Vi er som sagt finansieret af Tabtimize og det vil sige, at vores forretningsstrategi ikke nødvendigvis, går ud på at SEO af SoMe Captions skal tjene vanvittige mange penge og lave en stor profit, men nærmere være en fod ind til markedet, så man i fremtiden, nemmere kan introducere løsninger til det danske marked. Ja, beklager, hvis det bliver noget af et forretningsstrategisk afsnit, men det er simpelthen det, der ligger sig til grund for, hvorfor vi har valgt at skære i marginen.

Dertil ligger der også en omkostningsfaktor, som indebærer at vi har været super skarpe til at skære unødige omkostninger fra. Omkostninger som kontorer, eksterne værktøjer, markedsføring og mere, har vi simpelthen skåret helt ind til benet, eller helt fjernet. Det betyder normalt højere marginer, men i vores tilfælde, som beskrevet ovenfor, betyder det mindre priser for jer.

Så alt i alt, så ligger der altså en margin faktor til grund for, hvorfor vi kan levere så lave priser som vi kan. Det er nok også den faktor, der spiller den største rolle i vores prissætning.

Human Capital

Generelt så er det et ord vi normalt undgår at bruge, fordi det ikke er så inkluderende, men i denne sammenhæng, så kunne vi simpelthen ikke finde på et bedre ord at bruge.

Content creation kan i mange sammenhænge været et særdeles omkostningstungt område, da dygtige og hurtige copywriters, for det første, ikke hænger på træerne og for det andet ikke er billige.

Derfor har vi været nødsaget til at tænke kreativt og innovere på den måde vi både ”sourcer” og hyrer personel.

Dertil var vi klar over, at vi i første omgang ikke skulle tilbyde andre former for tekstforfatning end linkbuilding tekster (grundet vores tilknytning til Tabtimize), hvilket sammen med ovenstående, automatisk sænkede kravet til erfaringen fra vores personel, da vi ikke behøver personel, der skal have en vis erfaring for at lave særligt krævende opgaver, så som SEO optimerede landingssider. Færre krav = lavere omkostninger = lavere priser.

Men det var stadig ikke nok for os, så derfor skulle vi til at tænke kreativt over, den måde vi skulle rekruttere på. Hvilket vi er lykkes særdeles godt med.

Vi har altså fundet frem til hammer dygtige ansatte og samarbejdspartnere, men som ikke var/er på det store åbne marked og som måske stod i en anden livssituation end det man normalt vil lede efter, når man forsøger at rekruttere. Dette betyder ikke at de er ”dårligere” end andre, men simpelthen bare, at de er i en situation, hvor de måske ikke kræver lige så høj en betaling, som personer der normalt kan findes på det åbne marked gør.

Alt dette har altså en direkte effekt på den pris vi kan tilbyde, uden at det påvirker kvaliteten.

Værktøjer

Men vi står stadig med en udfordring. Selvom vi har nogle dygtige personer til at varetage opgaverne, så skal de stadig kunne yde på et virkelig højt niveau for at vi kan presse prisen endnu længere ned. Derfor gik vi sammen med Tabtimize i gang med at udvikle værktøjer, checklister og konkrete processer, der skulle strømline content processen fuldstændigt, samtidig med at alle ”best practices” i linkbuildingen bliver overholdt.

Fra små ting, som at øge læsbarheden (eksempelvis at gå fra 250 ord i minuttet til over 400), til værktøjer som automatisk tjekker at linket er korrekt, real-time guides til hvilke formater man kan bruge, automatisk navngivning af dokument, real-time visning af relevans mellem tekst og linkede side, forslag til headings, outline med forslag til afsnit og meget mere. Dertil har vi også et WordPress plugin, så teksten automatisk bliver publiceret med billede og kategori på ens domæne.

Alt dette er selvfølgelig noget der tager tid at lave, hvilket er svaret på, hvorfor vi først tog ordrer ind i maj 2022, selvom begyndelsen på SEO af SoMe Captions startede i oktober 2021. Der har nemlig været en lang udviklings- og testfase, som vi måtte vente på, inden vi kunne give den gas.

Alt dette er med til at sørge for, at vi kan producere flere tekster i timen, end man normalt kan og dermed sænke omkostningen pr. tekst. Som igen kan gøre at vi kan holde prisen langt nede.

Sidste ord

Vi er en familie med to små børn, som vi elsker at bruge tid med. Dette er en anden faktor for hvorfor vi har valgt at starte SEO af SoMe Captions. Vi har nemlig mulighed for at arbejde på alle tider af døgnet, og sammen med vores dygtige og fleksible ansatte og samarbejdspartnere, giver det os en virkelig spændende og fleksibel hverdag, hvor vi både har tid til arbejde og tid til at være en familie.

Vi vil gerne skabe en arbejdsplads som kan favne alle, og hvor der er plads til at være et menneske med alt hvad det indebærer. Vi forventer meget af vores ansatte og af os selv, for vi vil levere et ordentligt stykke arbejde. Hver gang. Vi forventer at vi leverer unikke tekster på et højt niveau og til deadline.

Det er vigtigt for os at skabe unikke, relevante og velskrevne tekster til vores kunder, og vi bliver glade for hver en ordre der tikker en. Og ekstra glade for de mange kunder der vender tilbage og giver gode tilbagemeldinger. Tusind tak fordi I vil bruge os til jeres tekster.

Vil du også gerne med på vognen og prøve vores linkbuilding tekster? Så kan du nemt og bekvemt bestille dem her.