Babyspirer case

Arbejdet med Babyspirer er et godt eksempel på, hvor langt man kan komme med SEO og hvad enkelte, men super effektive tiltag, kan gøre for ens placeringer i Google.

ranke 1 på hoved keyword

Kunde: Babyspirer – Ammevejledning

Hvad vi har lavet: Hjemmeside, SEO, Facebook/Instagram annoncering.

Babyspirer er en privat ammevejleder i Esbjerg. De hjælper familier med at give deres nyfødte en god start i livet ved at tilbyde professionel og tryg vejledning i amning.

Da Babyspirer først henvendte sig til os, havde de kun en Instagram-profil. De ønskede dog at udvide deres forretning og ambitionerede om at blive den mest anerkendte ammevejleder i Esbjerg-området.

For at realisere denne vision udviklede vi en omfattende strategi. Den inkluderede design og lancering af en ny hjemmeside samt implementering af en ambitiøs SEO-strategi.

Vi så også potentiale i at bruge betalt annoncering på de sociale medieplatforme, hvor Babyspirers målgruppe befinder sig. Dette førte til, at vi skabte målrettede annoncer for både Facebook og Instagram.

Gennem hele processen har kommunikationen været fremragende. Vi prioriterede åbenhed og løbende opdatering om projektets fremskridt. Denne stærke kommunikation var en af de vigtige faktorer, der hjalp Babyspirer med at blive den mest fremtrædende og synlige ammevejleder i Syddanmark.

"Meget professionelt og altid god kommunikation. Jeg kan altid regne med at SoMe Captions altid lige ved, hvad Babyspirer har brug for, for at tage det næste vækstskridt i vores digitale udvikling."